Uithoorn gaat aan de wandel

Vanaf midden september start het wandelplan in Uithoorn. Het is opgericht om het wandelen in Uithoorn te promoten, om mensen te verbinden en mensen met lichamelijke klachten te ondersteunen bij looptechniek en/of houding.

Wandelen is niet voor niets een snel groeiende sport in Nederland. Het is een heerlijke bezigheid. Goed voor de gezondheid. En een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Daarom organiseren wij vier keer een wandeltocht onder begeleiding van professionele zorgverleners. We lopen in een groep van 15 á 20 personen. We lopen een mooie route in jouw omgeving. Een afstand variërend tussen de 3,5 en 5 kilometer. We lopen op verschillende tempo’s, zodat iedereen mee kan doen. Op deze manier bieden we iedere wandelaar nieuwe mogelijkheden.

“ZET DE EERSTE STAP EN ONTDEK
HOE LEUK WANDELEN KAN ZIJN.”Na vier weken gaat de buurtcoach Sport samen met jou op zoek naar een passend wandelaanbod. Dit kan betekenen dat jij je aansluit bij een wandelvereniging, maar dit kan ook één wandelmaatje zijn.

Wil jij meelopen?

Wij gaan wandelen op de volgende data:
- Woensdag 15 september
- Woensdag 22 september
- Woensdag 29 september
- Woensdag 6 oktober

Wij verzamelen bij de ingang van het hek bij sportpark Randhoorn
Adres: Randhoornweg 100 Uithoorn.

Gratis aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor dit wandelplan? Neem dan contact op met Bianca Raijmakers. Haar e-mailadres is b.raijmakers@amstellandzorg.nl